Nie jesteś zalogowany na forum.
1.Wiek:24l
2.Doświadczenie (Godziny): 44h
3.Klany/Grupy ArmA 3: -
4.Ile dni w tygodniu jesteś w stanie poświęcić?: około dwa dni, weekendy i w tygodniu po 17 30
5.Ile godzin w ciągnu dnia jesteś w stanie poświęcić?: od 3 do 5
6.Czy przeczytałeś i akceptujesz regulamin?: Tak
7.Czy potrafisz odgrywać role i dostosować się do klimatu wojskowego?: Oczywiście, chciałbym być przeszkolony przez profesjonalistów jednak zawsze musi być pierwszy raz. Jestem odpowiedzialny i chce uczestniczyć w misjach i przeszkoleniach
8.Z kąd o nas wiesz? - Steam
9.Biografia: Dawid Testos, 24lat, pochodzenie Nowy Orlean, Interesuje się sportem i strzelectwem od dziecka i zawsze chciał służyć w poważnej służbie wojskowej, ukończone studia inżynieria, zawsze chciałbyć jak swój dziadek. Dorastał w śród ludzi gotowych do walki z polityką i wojną na zachodzie. kiedy został prawdziwym mężczyzną przystąpił do Armi by służyć swojej ojczyźnie i dbać o porządek ludzi i pamieć swojej rodziny.
Link do Steam - http://steamcommunity.com/id/dawidziorsdp
Twoje podanie zostało pozytywnie rozpatrzone zapraszam na ts dzisiaj lub jutro w godzinach 11-22 (jeśli mnie nie będzie lub będę afk to do 30 min powinienem wrócić)
Przyjęty
1.Wiek:15
2..Doświadczenie (Godziny):280-300h
3.Klany/Grupy ArmA 3: -
4.Ile dni w tygodniu jesteś w stanie poświęcić?: cztery dni weekendy i w tygodniu po 16:00
5.Ile godzin w ciągu dnia jesteś w stanie poświęcić?: 4-6 zależy od dnia
6.Czy przeczytałeś i akceptujesz regulamin?: Tak
7.Czy potrafisz odgrywać role i dostosować się do klimatu wojskowego?: Oczywiście, byłem już w innych klanach
8.Skąd o nas wiesz? - Steam
9.Grzegorz Dziduch mieszkam w Polsce dokładnie (Szczecin) interesuję się wojskiem niedługo mam selekcje w Gdańsku z Jednoski JWK-jednostka wojskowa komandosów.